OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Ing. Jakub Flajšar, se sídlem Pod Křivým 383, 75301 Hranice, IČ: 88015246, podnikající dle živnostenského zákona, shromažďuje a zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefon

Tyto zmíněné osobní údaje jsou zpracovány za účelem možné odpovědi na vámi zaslaný dotaz prostřednictvím webového komunikátoru. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů.

Shromážděné osobní údaje budou shromažďovány Ing. Jakub Flajšar po dobu vyřízení požadavku/dotazu a nejdéle po dobu jednoho roku od přijetí vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Zpracování shromážděných osobních údajů je prováděno výhradně Ing. Jakub Flajšar.

Dle zákona na ochranu osobních údajů máte právo:

  • vyžádat si informaci o zpracovaných osobních údajích
  • zažádat o odůvodnění zpracování vašich osobních údajů
  • zažádat o odstranění vašich shromážděných osobních ůdajů
  • kontaktovat nás v případě jakýchkoliv dotazů a nejasností plynoucích ze zpracováváním osobních údajů

 

PODMÍNKY POUŽITÍ WEBU

Cookies

Za účelem měření a koordinace návštěvnosti používají webové stránky Ing. Jakub Flajšar tzv. cookies. Cookies sloužící k měření návštěvnosti a přizpůsobení zobrazení jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu naši společnosti.

Ing. Jakub Flajšar nadále poskytuje možnost zobrazení webových stránek také v režimu, který neprovozuje sběr osobních informací o jeho návštěvnících.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Prohlášení Google k ochraně osobních údajů při jejich zpracování je dostupné na webové stránce https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

 

Webové stránky, e-mail, statistiky

Pokud navštívíte naše webové stránky, zpracováváme následující soubory a ukládáme je na našich serverech. Ukládáme :

  • IP adresa
  • otevíraná stránka našeho webu
  • kód odpovědi http
  • identifikace vašeho prohlížeče.

Tyto informace zpracováváme pouze pro účely naší právní ochrany a oprávněných zájmů a ze zákonných důvodů. Webové stránky monitorujeme a analyzujeme pomocí analytických služeb. Žádný z údajů které analyzujeme není osobním údajem. Jestliže chcete dostávat nabídky či informace formou emailu a souhlasíte s takovým využíváním vaší emailové adresy, budeme tento email zpracovávat výhradně k těmto účelům.

Ing. Jakub Flajšar nepředá takto získanou adresu žádným dalším subjektům. Když se rozhodnete, můžete odvolat svůj souhlas se zpracováním emailové adresy a to buď elektronicky nebo písemně.

Zpracování osobních údajů

Ing. Jakub Flajšar bude zpracovávat Vaše osobní údaje na základě těchto právních titulů :

  • Osobní údaje - jméno, příjmení, email, telefon
  • Účel zpracování - odpovědi na zaslanou poptávku
  • Doba zpracování - do odvolání souhlasu

Každý návštěvník toho webu je povinen řídit se pravidly pro tento web stanovenými.